Kinder mléčný řez “FIT bezlepkový”

Upřímně neznám nikoho, kdo by tento řez neměl rád. Co takhle zkusit verzi, která je bohatá na bílkoviny a navíc chutná skvěle?

Co budeme potřebovat?
 
Na těsto:
4 vejce
100g sýru Lučina či Philadelphia
30g čekankového sirupu
40g holandského kakaa
špetka solu 
 

 Náplň:
250g netučného tvarohu (v alobalu)
20g čekankového sirupu nebo půl lžičky FlavDrops (příchuť dle chuti)

Postup:

Oddělíme žloutky od bílků a vyšleháme tuhý sníh.
Žloutky smícháme se sýrem a sirupem. Dále postupně přidáváme kakao a do vytvořené směsi přidáme po částech vyšlehané bílky.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečicím papírem a dáme na 15 min do trouby na 160stupňů.
Po upečení těsto vyjmeme z trouby, necháme vychladnout a sloupeneme z papíru. 
Hotový plát podélně rozřízneme a jednu polovinu bohatě natřeme připravenou směsí. Přiklopíme druhou polovinou.
Dáme vychladit do lednice a už jen stačí nakrájet na řezy.